Våre tjenester

Vi kan hjelpe deg med et godt utvalg tjenester. Blant annet kan vi hjelpe deg med grafisk design til digitale og fysiske flater, reklamemateriell og foto, lyd og video-tjenester. Ta kontakt for å planlegge hva vi kan gjøre for deg og din bedrift!

Grafisk design

Grafisk design

Vi tilbyr deg fordelaktige priser, og kan hjelpe deg med grafisk design av både digitale flater så vel som fysiske produkter. Vi kan for eksempel hjelpe deg med oppsett av enkle nettsider i HTML/CSS; design av flyers; design av roll-ups; webannonser og bilfolie.

Reklamemateriell

Reklamemateriell

Vi har gode leverandører og samarbeidspartnere av alt markeds- og reklamemateriell. Vi tilbyr deg hjelp og rådgivning hele prosessen, alt fra idé til ferdigstillt produkt. Noe arbeid gjør vi helt selv mens annet får vi hjelp med fra eksterne leverandører.

Bilde, lyd og video

Foto, lyd og video

Vi kan hjelpe deg med ulike prosjekter innen bilde-, lyd- og videoprosjekter, hvor vi kan bidra i prosessen fra opptak til redigering. I tillegg har vi også en liten utleieavdeling med lydutstyr, som for eksempel kan brukes til live-opptak av konserter og forestillinger.