VÅRE TIDLIGERE PROSJEKTER

Her får du se utdrag av de prosjekter vi har gjort for fornøyde kunder tidligere.

Folie med kjøretips på Bergen Gokartsenter AS
Bergen Gokartsenter AS

Bergen Gokartsenter på Sotra utenfor Bergen har en teknisk krevende bane for sine kunder. For å lære de besøkende mer om hvordan de skal kjøre for å få best mulig rundetid, fikk vi oppdraget med å designe folie til bordene i resepsjonen.

Se mer
Visittkort
Foks AS

Enhver bedrift trenger visittkort å dele ut til sine kunder. Hvordan skal de ellers få kontakt med deg? Selvfølgelig trenger vi også visittkort. Her kan du se det vi laget til oss selv.

Se mer
Nettside
Foks AS

Enhver bedrift trenger en nettside for å vise sine tjenester og for å nå ut til potensielle kunder. Inklusiv oss selv. Nettsiden vår, www.foks.no, har vi utviklet selv.

Se mer
Rollup
Mathopen Skoles Musikkorps

En rollup er effektiv markedsføring for å nå ut til nye kunder, og er å regne som en plakat i menneskestørrelse. Vi fikk et oppdrag for å profilere MSM og her kan dere se resultatet vi ble enig om.

Se mer
Mathopen Skoles Musikkorps
Mathopen Skoles Musikkorps

Lokale organisasjoner og lag har også behov for nettsider. Nettsiden til MSM har vi utviklet basert på Wordpress-plattformen. På den måten får kunden en enkel, oversiktlig og billig nettside som er enkel å oppdatere for kunden.

Se mer