Om oss

Foks AS er et nystartet selskap som i all hovedsak skal drive med design og markedsføring. Selskapet ble startet høsten 2019 og tar i mot kunder fra hele landet. Selskapet har ingen fast forretningskontor, men hører fysisk hjemme i Bergen. Selskapets grunnlegger og daglig leder er Jan Martin Wåge. Jeg har en drøm om å tilby kvalitetsmarkedsføring til alle, spesielt andre gründerbedrifter, og vil gjøre mitt ytterste for at alle og enhver skal bli fornøyd.

Hvorfor er det bare veletablerte bedrifter som skal ha råd til å markedsføre seg skikkelig? Hvorfor skal nyetablerte gründere bruke tid på markedsføring, som er et helt annet segment enn man egentlig holder på med? La oss ta oss av markedsføring som vi kan best slik at du kan fokusere på det du kan best. Vi tilbyr ekstra gode priser til gründerbedrifter*. Ikke la markedsføring være der du skal spare penger.

Bilde av en surikat. Bildet er tatt av Jan Martn Wåge

Kompetanse

Sensommeren 2019 fullførte daglig leder i selskapet, Jan Martin Wåge, svennebrev i mediegrafikerfaget. Med svennebrev i mediegrafikerfaget har jeg den rette utdanningen for å kunne hjelpe deg med grafisk design og markedsføring. Dette vil jeg bruke til å skape den beste markedsføringen for deg, den som gjør at du får kunder.

Foks AS har også kompetanse innen foto, lyd og video. Mer om hvilke tjenester vi tilbyr og hvilken kometanse vi har kan leses mer om under våre tjenester. Vi har kjennskap til store deler av Adobe Creative Cloud-pakken og står alltid beredt til å hjelpe deg med dine ønskemål.

Ta kontakt for en uforpliktende prat!


*Med gründerbedrift forstår bedrift som har eksistert i mindre enn 2 år fra stiftelsesdato.