Nettsider og web

En nettside er et ekstremt viktig virkemiddel for å nå ut til nye potensielle kunder, og samtidig ta vare på de man allerede har. Sammen med gode samarbeidspartnere har Foks AS den kjernekompetansen som kreves for å få dette til. Vi kan bidra med alt som hører innunder dette. Ta kontakt for å planlegge hva vi kan gjøre for Deg, og for å få et uforpliktende pristilbud! Intet oppdrag for lite - Intet for stort.

Foks AS + Klick = Gull verdt!

Foks AS har inngått et samarbeid med Klick angående design, utvikling og drift av nettsider og annet som hører under dette. Det betyr at vi kan bli din totalleverandør av alt du måtte trenge for å nå ut til andre. Klick er en underavdeling av Sound & Media Group som har opparbeidet seg kjernekompetanse på dette området. Sammen produserer vi gull. Se eksempler lengre ned på siden.

Eksempler:

Jan Martin Wåge / Foks AS
Jan Martin Wåge / Foks AS

Et par år tilbake i tid jobbet jeg, Jan Martin Wåge, som frilansjournalist ved siden av utdanning og annet arbeid. Det resulterte i mange ulike artikler som nå ønskes å gjøre tilgjengelig for alle. Denne nettsiden er satt opp med Wordpress for å gjøre nettopp det mulig.

Se mer...
Foks AS
Foks AS

Enhver bedrift trenger en nettside for å vise sine tjenester og for å nå ut til potensielle kunder. Inklusiv oss selv. Nettsiden vår, www.foks.no, har vi utviklet selv.

Se mer...
Mathopen Skoles Musikkorps
Mathopen Skoles Musikkorps

Lokale organisasjoner og lag har også behov for nettsider. Nettsiden til MSM har vi utviklet basert på Wordpress-plattformen. På den måten får kunden en enkel, oversiktlig og billig nettside som er enkel å oppdatere for kunden.

Se mer...